Kreativ och bra, det är mig du vill ha

Efter ett antal år inom helt andra branscher, är det nu dags för mig att följa den stora drömmen och sätta min kreativitet till daglig nytta. Det har redan varit en spännande och givande resa, men ändå har den bara börjat. 

Jag älskar att skriva. Att se bokstäver, meningar och stycken växa fram till en härligt sammanhängande helhet. Jag har talang för det. Jag är bra på det. Även det visuella ligger för mig, även om jag har lagt mindre tid på det. Oavsett finns här ordentliga möjligheter att utvecklas. Att forma mitt kunnande i en riktning som passar mitt mål. Det är spännande.

Min historia hittills

Det kreativa skapandet har varit en av få riktigt stadiga följeslagare ända sedan barnsben, vilket har gjort nytta i min kontakt med Internet. Började publicera på webben redan runt 1995 och har aldrig slutat. Det är bara formerna som förändrats. Överlag har jag tidigt hakat på de plattformar som främjat kreativiteten, vilket gett mig en lika lång som bred erfarenhet av sociala medier och annat närvaro på nätet.

Sedan 2010 har jag (parallellt med frilansuppdrag som filmskribent) arbetat med tillverkning inom trafiksäkerhetsbranschen, och innan dess provat på flera andra yrken, från att paketera charkprodukter till att bygga sängar. Detta har gett mig en rejäl grund att stå på, vars variation kommer vara en effektiv inspirationskälla för framtida uppdrag.

Det här är jag

Jag är av naturen envis, villig att offra det lilla extra för att hitta rätt lösning. Att kunna samarbeta är viktigt och jag känner ingen prestige i att hålla på mina idéer bara för att de är mina. Nyfikenheten är stor och en av mina drivkrafter i byte av yrkesbana, till specifikt den här banan, är möjligheten att få lära mig nya saker, att få utvecklas, och slutligen omsätta i praktiken.

Från teori till kreativ praktik. Det är verkligen spännande.

Ditt nästa steg?

På den här hemsidan hittar du mitt CV och mina kontaktuppgifter. Använd dem klokt. Det kommer leda till något bra för oss båda.